Ugrás a tartalomra

Időjárás – 2024.03.24.

2024.03.24
18:00
Forrás
Pannon RTV
A jövő hét elejétől fokozatos felmelegedésre lehet számítani térségünkben. Csapadékra az előrejelzések szerint a hét közepén lehet majd számítani. A legalacsonyabb értékek 0 és 9 míg a legmagasabb értékek 13 és 22 fok között alakulnak a napokban.

Ma éjszaka elszórtan még lehet számítani csapadékra, főként a déli-délkeleti országrészeken. Topolyán lesz a leghidegebb éjszaka, ahol mindössze 2 fokot mutatnak majd a hőmérők. Átlagosan 3-5 fok közötti minimumokat mérhetünk.

Hétfőn 13 fokos értékek kíséretében többnyire gomolyfelhős, napos időre készülhetünk. Erős lökések kísérhetik az északnyugati, nyugati szelet. Csapadék elkerüli vidékünket.

Kedden a hétfőihez hasonló időjárás várható, fátyolfelhők szűrhetik a napsütést. A délkeleti szél megélénkülhet ugyan, de eső, zápor nem várható. A legmelegebb órákban 18 fokot mutat majd a hőmérő. Szerdától élénk, erős lehet a déli szél, enyhe, változóan felhős idő ígérkezik. Ismét visszatér a 20 fok körüli hőmérséklet térségünkbe, de a többórás napsütés mellett elszórtan csapadékra is számítani lehet.


Változékony lesz az időjárás a környező országokban holnap. Románia több pontján eleredhet az eső, ezzel szemben Magyarország nagy részén, továbbá Podgoricán és Eszéken sok napsütésre lehet számítani. A nappali értékek 9 és 15 fok között alakulnak.

időjárás

Kapcsolódó tartalmak

Most

12:39, Frissítve: 12:49

Tavaszi nagytakarítás Tornyoson

A falu apraja-nagyja seprűt, lapátot és szemeteszsákot ragadott Tornyoson, hogy részt vegyen a hagyományos Föld napi munkaakción. Együtt igyekeztek széppé tenni a falut.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.