Ugrás a tartalomra

Közérdekű információ - A Szabadkai Egészségházak értesítése 2019.12.22.

2019.12.21
17:18
2019.12.21
18:47

 A Szabadkai Városi Közkórház értesítése szerint ingyenes vizsgálatokat tartanak a megelőzés és a krónikus betegségek időbeni felfedezése érdekében december 22-én, vasárnap 8.00 és 16.00 óra között. A közkórház orvosai a azokat a vizsgálatokat végzik el, amelyek elősegítik a szív- és érrendszeri, valamint a légzőszervi-, illetve a daganatos betegségek megelőzését.

Ugyancsak ezen a napon és ugyanebben az időben ingyenes EKG vizsgálatot és vérnyomás mérést végeznek az 1-es, a 4-es és a 6-os rendelőben, valamint a kisbajmoki egészségházban. A környező településeken pedig a palicsi, a csantavéri és a bajmoki egészségházba látogathatnak el a páciensek a betegség-megelőző vizsgálatokra.

Ugyanezen a napon és ugyanebben az időben a Vajdasági Klinikai Központban is ingyenes vizsgálat lesz a daganatos megbetegedések időbeni felfedezése érdekében. Ezeken a vizsgálatokon azok a polgárok is részt vehetnek, akik nem rendelkeznek egészségügyi biztosítással. 

Közkórház
ingyenes vizsgálat
megelőzés
vérnyomás-mérés
Vajdasági Klinikai Központ

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.