Ugrás a tartalomra

Jubileumi online koncertet ad a Juhász zenekar

2020.05.24
14:19
2020.05.24
16:58
Forrás
Pannon RTV
Este 7-kor hallható a 15 perces jubileumi minikoncert. A húszéves zenekar tagjai már nagyon várják, hogy újra a közönség elé léphessenek.

Ma este 7 órakor YouTube-csatornáján mutatja be a Juhász zenekar húszéves jubileumi online koncertjét. A már két évtizede működő népzenei együttes május végére tervezett ünnepi hangversenyt a szabadkai Városháza dísztermében, de ez a koronavírus-járvány miatt őszre lett halasztva. Juhász Gábor, a zenekar vezetője az elmúlt időszakban hét lemez anyagát, hét koncertet és három videóklipet töltött fel az együttes YouTube-csatornájára, amelyek folyamatosan elérhetők. A 15 perces jubileumi minikoncerttel fejeződik be az eddigi online tevékenység, a tagok pedig várják, hogy újra a közönség elé léphessenek.

Juhász Gábor, vezető, Juhász zenekar: „Magyarországon és itt, Vajdaságban is folytak a felvételek. Mindenki külön játszotta fel a saját szólamát, és ezt utána képileg és hangilag is össze tudtuk itt vágni. Most a Juhász zenekar jubileumi koncertje így néz ki, de amikor lehetőség lesz rá, hogy ismét együtt muzsikálhassunk, akkor természetesen megtartjuk a tervezett nagyszabású koncertet, és utána pedig egy több mint tízállomásos turnéra indulunk a Kárpát-medencében.”

Juhász zenekar
Juhász Gábor
jubileum
online
online koncert
koncert

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.