Ugrás a tartalomra

Papp Dánielre emlékeztek Bácskossuthfalván

2019.12.14
19:34
2019.12.14
20:09
Forrás
Pannon RTV
Irodalmi esttel emlékeztek Papp Dániel néhai író-, újságíróra Bácskossuthfalván. A helyi iskolások is felléptek, valamint három előadást hallgathattak meg a vendégek.

Az emlékest alkalmából meghirdetett fogalmazás-, eszé- és novellaíró pályázat, valamint rajzpályázat díjazottjainak is átadták az elismeréseket.

Crnkovity Gábor, elnök, Moravicai Értelmiségi Fórum: „Meg voltak adva a címek, amelyekre írhattak fogalmazásokat a kisebbek. A középiskolákból esszét vártunk, illetve szabadon választott novellát. Emellett a tavalyi évtől kezdve kiegészítettük rajzpályázatokkal is, amelyekre harmadik és negyedik osztályos általános iskolás korú gyerekek munkáit vártuk.”

Papp Dániel
Bácskossuthfalva
emlékest
irodalmi est

Most

15:16, Frissítve: 15:27

Listabemutató: Jó reggelt, Szerbia

Nagy visszatéréseknek is tanúi lehetünk az idei választáson, Boris Tadić volt köztársasági elnök, a Szociáldemokrata Párt elnöke és Saša Radulović, az Elég volt párt vezetője egyesítette erejét, és közös listát állított Jó reggel, Szerbia névvel.

Népszerű

Elhunyt Guba Éva, a Pannon RTV újságírója

Kollégánk hosszabb ideig tartó betegség után ma hunyt el - tudatta szerkesztőségünkkel családja. Guba Éva 2020 óta volt a Pannon RTV munkatársa, mint Tisza-menti tudósító.

Az egekbe szökött a malachús ára

Élősúlyban öt-hatszáz dinár, a hentesüzletekben a felpucolt malachús kilogrammja 900, de helyenként akár már az ezer dinárt is elkérik érte.