Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Papp Dánielre emlékeztek Bácskossuthfalván

2019-12-14
19:34
2019-12-14
20:09
Forrás
Pannon RTV
Irodalmi esttel emlékeztek Papp Dániel néhai író-, újságíróra Bácskossuthfalván. A helyi iskolások is felléptek, valamint három előadást hallgathattak meg a vendégek.

Az emlékest alkalmából meghirdetett fogalmazás-, eszé- és novellaíró pályázat, valamint rajzpályázat díjazottjainak is átadták az elismeréseket.

Crnkovity Gábor, elnök, Moravicai Értelmiségi Fórum: „Meg voltak adva a címek, amelyekre írhattak fogalmazásokat a kisebbek. A középiskolákból esszét vártunk, illetve szabadon választott novellát. Emellett a tavalyi évtől kezdve kiegészítettük rajzpályázatokkal is, amelyekre harmadik és negyedik osztályos általános iskolás korú gyerekek munkáit vártuk.”

Papp Dániel
Bácskossuthfalva
emlékest
irodalmi est

Most

18:51, Frissítve: 18:56

Felkészülési mérkőzést játszott a TSC

Lejátszotta első felkészülési mérkőzését a tavaszi folytatásra a topolyai TSC labdarúgó csapata. Szabó Zoltán együttese a szomszédos, szabadkai Spartacus együttesével 1:1-es döntetlent játszott.

Népszerű

Leégett egy szabadkai autószerelő műhely

Tűz ütött ki ma délelőtt egy autószerelő műhelyben Szabadkán. A Koszovó utcában lévő autószervizben jelentős anyagi kár keletkezett, sérültről azonban nem szólnak a hírek.