Ugrás a tartalomra
Tanjug/ Strahinja Aćimović

„Az elnök biztonsága ellen irányuló fenyegetéseket a politika fölé kell helyezni”

2022.01.24
13:36
Forrás
Tanjug
Sajnos az emberek hajlamosak mindent relativizálni, főleg a választási kampány közepette - jelentette ki Zorana Mihajlović.

A kormányfőhelyettes hozzátette, az elnök biztonsága ellen irányuló fenyegetéseket a politika fölé kell helyezni, mert ha az ország elnökét halálosan megfenyegetik, az nem csak az általa vezetett pártra és a szavazóira tartozik. Az komoly problémát jelent az egész országra nézve.

Mihajlović hangsúlyozta, hogy a szerb elnök, Aleksandar Vučić ellen tervezett merényletről szóló információkat, amelyek a biztonsági szolgálatok tudomására jutottak, komolyan kell venni, mert az ország biztonságáról van szó.

Zorana Mihajlović
Aleksandar Vučić
szervezett bűnözés
merénylet

Most

17:07, Frissítve: 19:56

A boroké és a halaké volt a főszerep Horgoson

Minőségi borok, ízletes halételek várták a látogatókat szombat délután Horgoson. A Proleter Horgászegyesület halászléfőző versenyt szervezett, a Szent Orbán Borlovagrend pedig borkóstolással várta az ínyenceket.

Népszerű

Ítéletidő volt Vajdaságban tegnap este

Jég is esett több településen. Néhol annyira felgyülemlett az esővíz, hogy autóval is nehezen lehetett közlekedni. Az előrejelzések szerint a hétvégén is esős, felhős időjárás várható térségünkben.

Miből mennyit vihetünk magunkkal külföldre?

Hamarosan elkezdődik a nyári szabadságok ideje. Utazásunk előtt jó tudni, hogy külföldi nyaralásunk során milyen értékben vihetünk magunkkal készpénzt és egyéb dolgokat úgy, hogy ne büntessen meg bennünket a szerb vámhivatal.