Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP/Susan Walsh

Biden: Amerika elítéli a szuverén Ukrajna területének orosz bekebelezését

2022.09.30
17:15
Forrás
Szerbiai RTV
Oroszország megsértette a nemzetközi jogot, és lábbal tiporja az Egyesült Nemzetek Szervezetének Alapokmányát - így reagált Joe Biden, az Amerikai Egyesült Államok elnöke az orosz annexióra.

Amerika elítéli a szuverén Ukrajna területének orosz bekebelezését - mondta Biden, hozzátéve, ezeknek az akcióknak nincs semmiféle legitimitása, az USA pedig a továbbiakban is tiszteletben tartja a nemzetközileg elismert ukrán határokat. Arra kérte a nemzetközi szereplőket, hogy ítéljék el az orosz annexiót.

Joe Biden
Amerikai Egyesült Államok

Most

20:59

Húszéves az Izida

December 3-a a fogyatékkal élők világnapja. A Közügyekben ennek kapcsán bemutattuk a bácsfeketehegyi Izida Anya és Gyermekvédelmi Társaságot, amely fennállásának huszadik évfordulóját ünnepli.
20:07, Frissítve: 21:07

A jövő ígérete az őssejtterápia?

Vannak, akik hisznek benne, mások szkeptikusok. Annyi bizonyos, hogy a technológia és az orvostudomány fejlődésével egyre több lehetőség nyílik a köldökzsinórvérből levett őssejtek felhasználására.
17:47, Frissítve: 17:52

Észak-Macedónia vette át az EBESZ soros elnökségét

Észak-Macedónia vette át Lengyelországtól az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) soros elnökségét a szervezet kétnapos külügyminiszteri konferenciájának pénteki záróülésén a lengyelországi Lódzban.
16:45, Frissítve: 16:53

Viszonylagos nyugalom van Horgoson

A helyiek egyelőre fellélegezhetnek, a szerb hatóságok akcióinak köszönhetően csak elvétve látni migránst a magyar határhoz közeli település utcáin.

Népszerű