Ugrás a tartalomra

A hatékonyabb együttműködésben állapodtak meg (videó)

2017.04.19
18:01
Hatékonyabb együttműködésről állapodott meg a szerb és a görög belügyminiszter ma Belgrádban az illegális migráció, a terrorizmus, illetve a szervezett bűnözés elleni harc terén
Hatékonyabb együttműködésről állapodott meg a szerb és a görög belügyminiszter ma Belgrádban az illegális migráció, a terrorizmus, illetve a szervezett bűnözés elleni harc terén. Nebojša Stefanović és Nikolaos Toskas főleg az illegális bevándorlásról beszéltek, hogyan lehet megvédeni a két ország polgárait, és egyben humánusan is bánni a menekültekkel. Eddig is jól működött az információáramlás, de most ezt magasabb szintre emelik a bűnüldözés, a kiképzések tekintetében, valamint közös járőrözéseket is terveznek - fogalmazott a szerb tárcavezető. Nebojša Stefanović, belügyminiszter, Szerbia: „Lehetőségem volt Toskas miniszter úrral az együttműködés folytatásáról beszélni a két rendőri szolgálat között, és arról, hogyan tegyük hatékonyabbá munkánkat, hogyan tegyük láthatóvá, hogy Görögország és Szerbia lakossága megérezze a megfeszített rendőri munka hatását a biztonság fenntartása érdekében.”



együttműködés
bűnözés
Szerbia
Görögország
Nebojša Stefanović
migráns
Nikolaos Toskas

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.