Ugrás a tartalomra

Szerbiába látogatott Charles Michel

2018.04.24
13:50
2018.04.24
18:09
Forrás
Pannon RTV
A belga miniszterelnök többek között Ana Brnabićtyal is tárgyalt.

A szerb miniszterelnök megköszönte a belga kormányfőnek, hogy támogatják Szerbia euróintegrációját. Ana Brnabić és Charles Michel találkozóján szó esett a két ország közötti gazdasági kapcsolatok javításáról is. Brnabić rámutatott arra, hogy a Szerbia és Belgium közötti gazdasági együttműködés szerény, és tavaly éppen meghaladta az 540 millió eurót. Hangsúlyozta, hogy a gazdaság olyan terület, amelyben nagy lehetőségek vannak a jövőbeni együttműködésre.

Ana Brnabić, miniszterelnök, Szerbia: „Kihasználtam a mai találkozónkat, hogy megkérjem a belga miniszterelnököt arra, hogy Szerbia kormányával és a Szerbiai Gazdasági Kamarával közösen szervezzünk látogatást a belga üzletembereknek Szerbiába, vagyis meghívjunk egy üzletemberekből álló küldöttséget, akik Belgiumból jönnének Szerbiába, de Szerbiából is Belgiumba. Ez mindenképpen egy olyan terület, amely növekedhet.”

Ana Brnabić
Charles Michel
Szerbia
Belgium
Belgrád

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.