Ugrás a tartalomra

A választások után Vučić nem jelölteti magát az SZHP élére

2021.11.29
12:31
2021.11.29
12:36
Forrás
Pink TV
A szerb államfő ezt a Pink Televízió Hit Tvit című műsorában mondta. Kiemelte, 10 év elég volt a Szerb Haladó Párt élén, most a fiatalokon a sor.

Aleksandar Vučić az orosz államfővel megkötött gázellátási szerződésről is beszélt. Kiemelte, a 270 dolláros árat az évszázad végéig is elfogadná.

Arra a kérdésre válaszolva, hogy aláírja-e a népszavazásról és a kisajátításról szóló törvényeket, kijelentette, nincs joga „visszadobni” a parlament által elfogadott törvényeket, csakis abban az esetben teheti ezt meg, ha az adott törvény nem áll összhangban az alkotmánnyal. Elmondta azt is, hogy a következő két napban várja a jogi csapata véleményét az említett törvényekről, amelyek az elmúlt napokban heves tiltakozást váltottak ki több szerbiai városban.

Aleksandar Vučić
Szerb Haladó Párt
SZHP
elnök

Most

17:13, Frissítve: 17:34

„Európa reménye, a túlélés reménye Közép-Európa”

A CPAC Hungary második napján több hazai, külhoni és külföldi konzervatív politikus mellett beszédet mondott Gulyás Gergely magyar Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szijjártó Péter, Magyarország külgazdasági- és külügyminisztere is.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.