Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Csipak Edvin, Tímár Zsolt

A választások után Vučić nem jelölteti magát az SZHP élére

2021.11.29
12:31
2021.11.29
12:36
Forrás
Pink TV
A szerb államfő ezt a Pink Televízió Hit Tvit című műsorában mondta. Kiemelte, 10 év elég volt a Szerb Haladó Párt élén, most a fiatalokon a sor.

Aleksandar Vučić az orosz államfővel megkötött gázellátási szerződésről is beszélt. Kiemelte, a 270 dolláros árat az évszázad végéig is elfogadná.

Arra a kérdésre válaszolva, hogy aláírja-e a népszavazásról és a kisajátításról szóló törvényeket, kijelentette, nincs joga „visszadobni” a parlament által elfogadott törvényeket, csakis abban az esetben teheti ezt meg, ha az adott törvény nem áll összhangban az alkotmánnyal. Elmondta azt is, hogy a következő két napban várja a jogi csapata véleményét az említett törvényekről, amelyek az elmúlt napokban heves tiltakozást váltottak ki több szerbiai városban.

Aleksandar Vučić
Szerb Haladó Párt
SZHP
elnök

Most

22:14

Kilencgólos francia siker Montenegró ellen

Az olimpiai címvédő Franciaország 36-27-re legyőzte Montenegrót a magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének harmadik fordulójában, hétfőn a budapesti MVM Dome-ban.
21:42

Emlékezni az ártatlan áldozatokra

1942 januárjában a magyar katonai alakulatok razziát indítottak a visszafoglalt Bácska Sajkás-vidékén. A túlkapásba torkolló akciónak több mint 1200 szerb, zsidó és roma nemzetiségű személy esett áldozatául, de magyar személyeket is kivégeztek.

Népszerű

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.

Meghalt Gaspard Ulliel

A színész síbaleset után vesztette életét. Egyebek mellett a Hannibál ébredése című filmből ismerhetjük.