Ugrás a tartalomra
Pixabay/JeppeSmedNielsen

Karnyújtásnyira a vb-től a szerb kézilabdás lányok

2021.04.18
12:36
2021.04.18
12:47
Forrás
Pannon RTV
Nagy lépést tett a világbajnoki részvétel felé a szerb női kézilabda-válogatott.

Az Uroš Bregar által irányított együttes ugyanis 26:19-re tudott nyerni Szlovákiában, így a vb-selejtezős ki-ki meccs szerdai visszavágóját 7 gólos előnyből várhatják majd. A mérkőzés szerdán lesz Belgrádban.

A világbajnokságra való kijutás tekintetében a magyar hölgyek is jól állnak, ugyanis 27 góllal verték Olaszországot, így az idegenbeli visszavágó már csak formalitás lesz.

világbajnoki
kézilabda
válogatott
női
Szlovákia
visszavágó
Belgrád

Most

19:22, Frissítve: 20:12

Ég a fenyőerdő Miskolc közelében, a Bükkben

Már mintegy száz hektárnyi területen ég a fenyőerdő Miskolc külterületén, a Bükkben, Jávorkút közelében - tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-t.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.

Betakarítják az illegálisan vetett gabonát

Törökbecsén újra betakarítják az illegális terméshozamot az állami tulajdonban lévő földterületekről. A bánáti községben 2016-tól gyűjtik be a terményt azzal a céllal, hogy ily módon fékezzék meg a föld törvénytelen használatát.