Ugrás a tartalomra

Jagodina görög tengerpartja

2012-09-10
19:42
Mától Szerbia is rendelkezik kijárattal a tengerre
Mától Szerbia is rendelkezik kijárattal a tengerre. Igaz, csak egy kéthektáros területről van szó Görögország északi részén, Tassos szigetével szemben. A homokos tengerpartot Hrisopuli város ajándékozta Jagodinának. Szerbia most befektetőt keres, akik szállodát épít a területen. A majdani hotelban a jagodinai diákok is nyaralhatnak majd. (Blic)
Szerbia
görög
Jagodina
tengerpart

Most

22:55, Frissítve: 07:16

Visszatér a Közügyek

A Pannon Televízió hírháttérműsora hétfőtől hétköznaponként 18 óra 5 perctől lesz látható a csatornánkon. A szerkesztők, a műsorvezetők és a készítők már készülnek a kezdésre.
19:30

Elhunyt Mira Furlan

66. életévében elhunyt Mira Furlan horvát színművész, aki az egykori jugoszláv filmgyártás és színjátszás megkerülhetetlen alakja volt. Számos feledhetetlen alakítást hagyott maga mögött.

Népszerű

Virágautomata Zentán

A Tisza-parti kisvárosban egy újításnak köszönhetően ezentúl éjjel-nappal lehet csokrokat, virágokat venni. Bár nem új keletű dologról van szó, környékünkön ez még is ritkaságnak számít.

Egyre kelendőbbek a palicsi ingatlanok

Elsősorban a turisztikai beruházásoknak köszönhetően megnőtt az ingatlanok iránti érdeklődés Palicson. Az épülő wellness-központ egyre több belgrádi és más szerbiai városból, sőt külföldről érkező családot vonz a településre.