Ugrás a tartalomra
Pixabay/Ramdlon

Dr. Janković: Két-három hét bezárásra lenne szükség

2021.03.01
11:39
Forrás
021.rs, Magyar Szó
Olyan intézkedésekre van szükségünk, amelyek mellett nem lesz egyetlen áldozatunk sem – mondta dr. Radmilo Janković, a niši Klinikai Központ igazgatóhelyettese.

Amennyiben két-három hétre mindent bezárnánk és továbbra is a jelenlegi ütemben haladna a koronavírus elleni oltás, akkor megszüntethetnénk azt az ördögi kört, amiben vagyunk és csökkenhetne a fertőzöttek száma – jelentette ki dr. Radmilo Janković, a niši Klinikai Központ igazgatóhelyettese. Véleménye szerint nem helyénvaló azzal az indoklással elutasítani a szigorításokat, hogy a vendéglátó szolgáltatások hozzájárulhatnak egy bizonyos gazdasági szint megtartásához, mert időközben veszítjük az emberéleteket. Janković hozzátette, elszomorítja az a tény, hogy az egészségügyi dolgozók kevesebb, mint fele vette fel a védőoltást idáig.

Dr. Radmilo Janković
lezárás
koronavírus-járvány
koronavírus-áldozat
koronavírus-fertőzöttek
koronavírus elleni védőoltás

Most

12:20

Mentsük meg a méheket és a gazdákat!

Összegyűlt a kellő számú, 15 ezer 750 aláírás Magyarországról a Mentsük meg a méheket és a gazdákat! címmel létrehozott európai polgári kezdeményezéshez - közölte a Magyar Természetvédők Szövetsége.

Népszerű

A szabadkai vörös zóna

A Pannon Televízió stábja engedélyt kapott arra, hogy a Szabadkai Közkórház covid-részlegének vörös zónájában forgasson, ott, ahol a legsúlyosabb betegeket kezelik. Megrázó felvételeket rögzítettünk!