Ugrás a tartalomra
Tanjug/Nikola Andjic

Vakcinaszállítmány érkezik Kínából, mégpedig hatalmas

2021-01-15
20:04
2021-01-15
20:24
Forrás
Tanjug
Az Air Serbia gépével érkező szállítmányt személyesen Aleksandar Vučić szerb államfő fogadja majd.

Egymillió dózisból álló vakcinaszállítmány érkezik Kínából holnap - írja a Tanjug. A kínai Sinopharm oltóanyagai szombat reggel tíz óra körül landolnak a Nikola Tesla repülőtéren, Belgrádban.

védőoltás
vakcina
koronavírus

Most

16:00, Frissítve: 16:10

Antalfalván is folyamatos az oltás

Javában zajlik a koronavírus elleni oltás beadása Antalfalva községben is. A kínai Sinopharm, az amerikai-német Pfizer-BioNTech és a brit-svéd AstraZeneca által gyártott oltóanyagok közül választhatnak az oltakozni vágyók.
14:13, Frissítve: 14:44

Mi a teendő, ha valakit kutyatámadás ér?

Nemrég súlyos kutyatámadás ért egy szabadkai nőt. Az eset igencsak felborzolta a kedélyeket a városban, hiszen gyakran látni kóbor kutyákat az utcákon, a parkokban, a tereken magányosan vagy kisebb-nagyobb csoportokba verődve.

Népszerű

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.