Ugrás a tartalomra

Fitt Zóna - 2020.11.15.

2020.11.15
19:48
2021.01.03
22:59
Forrás
Pannon RTV
A Pannon TV egészségőrző műsora

A Pilates napjaink egyik legnépszerűbb talajtorna rendszere. Az egész testet megdolgoztatja, miközben hajlékonyabbá és erősebbé teszi. Ivanović Elza pilates edzővel beszélgettünk. A rendszeres masszázs nem csak a test felfrissítése, izmaink ellazítása céljából fontos, hanem mert az idegrendszerre is jótékonyan hat. Szabó Lili masszőrnél jártunk. Végül Adrasity Marianna cukrász egy cukor- és zsírszegény desszertet ajánl.

Fitt Zóna
egészségőrzés
pilates
Ivanović Elza
masszázs
Szabó Lili
Adrasity Marianna

Kapcsolódó tartalmak

Most

18:51, Frissítve: 21:56

Az angolok nyerték a D-csoport rangadóját

Az angol válogatott Raheem Sterling góljával 1-0-ra legyőzte a horvát együttest a részben budapesti rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság D-csoportjának első fordulójában, a londoni Wembley Stadionban.

Népszerű

Az Interpol körözte, Szabadkán tartóztatták le

Egy Interpol által körözött személyt tartóztatott le, és vett őrizetbe a szabadkai rendőrség. Az 1985-ös születésű magyar állampolgárságú P. K.-t egy másik személy házában találtak meg a városban.

Két bácsfeketehegyi kamasz fulladt vízbe

Két bácsfeketehegyi fiú belefulladt a Kúla-Kishegyes-csatornába. A 14 és 16 éves fiúk a Szikics és Kishegyes közötti szakaszon fürödtek, ott történt a tragédia - erősítették meg a szerb közmédiának a Szabadkai Rendőrkapitányságon.