Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Fitt Zóna – 2021.02.07.

2021.02.07
18:33
Forrás
Pannon RTV
Az évvégi pihenő után újult erővel, friss témákkal jelentkezik a Fitt Zóna!

Rövidesen egy három hónapos kalandra invitálunk benneteket három sportos barátunkkal. Nem fedjük fel őket még, de bemutatjuk, hogy mivel foglalkoznak. Mi az Airsoft?  Sport, hobbi, játék vagy mindhárom? Kiderül! Ne mondjunk le a péksüteményekről. Készítsük el őket mi magunk egészségesen. Ebben segít a magyarkanizsai Ágoston Natália.

Fitt Zóna
airsoft
egészség
egészséges életmód
mozgás
edzés
torna
Ágoston Natália
Illés Ferenc
Szalma Róbert
Lakatos Zsombor
Pataki Zoltán
Balda Róbert

Kapcsolódó tartalmak

Most

17:31, Frissítve: 17:36

Beléphetnek Magyarországra az ott érettségiző diákok

Beléphetnek Magyarország valamennyi megnyitott határátkelőhelyén azok a külföldön tartózkodó diákok, akik az érettségi vizsgán történő részvételüket igazolni tudják az intézmény vizsgabehívójával, május 2-a és 26-a, valamint június 2. és 26. között.
16:19, Frissítve: 17:29

Védjük meg a tavasz hírnökeit!

A több napig tartó hideg és csapadékos tavaszi időjárás különösen megnehezíti a fecskék életét. A hűvös időben a madarak kevés repülő rovart találnak, ami egyébként a kizárólagos táplálékukat jelenti. Mi segíthetünk, hogy túléljék rossz a időt!

Népszerű

A szabadkai vörös zóna

A Pannon Televízió stábja engedélyt kapott arra, hogy a Szabadkai Közkórház covid-részlegének vörös zónájában forgasson, ott, ahol a legsúlyosabb betegeket kezelik. Megrázó felvételeket rögzítettünk!