Ugrás a tartalomra

Időjárás – 2022.11.17.

2022.11.17
17:52
2022.11.17
18:01
Forrás
Pannon RTV
Változékony idő lesz térségünkben a napokban. Éjszakánként megnövekedhet felettünk a felhőzet, több helyen csapadékra is számítani kell napközben, a délutáni órákban néhány helyen a nap is kisüthet.

Nyirkos, párás reggelekre van kilátás, köd ezúttal nem nehezíti a közlekedést.

Az előttünk álló éjszakán megnövekszik felettünk a felhőzet, eső nem valószínű. Helyenként a szél is megélénkül, átlagosan 8 fok körüli hőmérsékletet mérhetünk a leghidegebb órákban. A leghűvösebb Szabadkán lesz, itt mindössze 7 fokra kell számítani.

Az éjszakai értékekhez képest nem várható nagy hőmérséklet-különbség holnap a nappali órákban sem. Több helyen eső is előfordulhat. Vajdaság területén többnyire 11 fokot mérhetünk, Újvidéken némivel melegebb lehet, itt 12, Nagybecskereken 13, Belgrádban pedig akár 16 fokra is felkúszhat a hőmérő higanyszála.

Az előttünk álló napokban többnyire borongós, esős időjárásra számíthatunk. Szombaton a nap első felében csak elvétve, délutántól azonban ismét több helyen alakulhat ki kisebb eső. A szél veszít erejéből. 10 fokot mérhetünk a délutáni órákban. Vasárnap is marad a csapadékos időjárás, helyenként élénk lehet a légmozgás. A felhős, néhol esős idő a jövő hét elejére is kitart, a délutáni órákban 7 és 10 fok körüli értékekre számíthatunk.

Hasonlóan felhős-napos, változékony idő jellemzi a régió országainak időjárását is. Több helyen csapadékra is számítani kell. A leghűvösebb értékeket Kolozsváron mérhetjük, itt mindössze 8 fokot mérhetünk a délutáni órákban, de hasonlóan hűvös lesz Budapesten és Zágrábban is. Enyhébb időjárásra Szófiában, Podgoricán és Belgrádban számíthatunk.

időjárás

Kapcsolódó tartalmak

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.