Ugrás a tartalomra

Időjárás – 2022.11.28.

2022.11.28
18:00
2024.02.05
12:41
Forrás
Pannon RTV
A mai borongós nap után holnaptól visszatér a napsütés térségünkbe.

A hét első felében 1 és 9 fok között alakul a hőmérséklet, csapadékra csak elszórtan kilátás, a hajnali és a reggeli órákban ködszitálás és fagy is előfordulhat.

Ma éjszaka csillagos lesz felettünk az ég, felhőréteg nem takarja el a Holdat. A hajnali órákban többfelé fagyhat, átlagosan 0 és 2 fok közötti értékeket mérhetünk.

Kedden számottevő csapadék nem várható, de hajnalban, reggel néhol szitálás, ónos szitálás előfordulhat a ködösebb tájakon. A keleti-délkeleti szelet főként Szabadkán, Kúlán, Újvidéken és a fővárosban kísérhetik élénk lökések. Jellemzően 7 és 9 fok között alakulnak a nappali csúcsok.

Szerdán lecsendesedik a szél, néhol akár 10 fokot is mutathat a hőmérő higanyszála a kora délutáni órákban. Csütörtökön elszórtan számítani lehet csapadékra, a hajnali órákban 1 fokig süllyed a hőmérséklet, nappal viszont egészen 10 fokig kúszik a hőmérő higanyszála. Pénteken és szombaton is hasonló időre kell számítani, hajnalban többfelé fagyhat, kora délután pedig 8 fok körül alakulhat a legmagasabb hőmérséklet.

Változékony időjárás jellemzi majd a környező országok tájait kedden. A leghidegebb Szarajevóban lesz, ahol mindössze 3 fokot mutat majd a hőmérő. Többfelé megélénkül a szél, Szófiában, Zágrábban és Kolozsváron 4 fok lesz. Podgoricán és Belgrádban jobbára napos lesz az idő, 9 fok körüli maximumokkal.

időjárás

Kapcsolódó tartalmak

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.