Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Időjárás – 2022.11.28.

2022.11.28
18:00
Forrás
Pannon RTV
A mai borongós nap után holnaptól visszatér a napsütés térségünkbe.

A hét első felében 1 és 9 fok között alakul a hőmérséklet, csapadékra csak elszórtan kilátás, a hajnali és a reggeli órákban ködszitálás és fagy is előfordulhat.

Ma éjszaka csillagos lesz felettünk az ég, felhőréteg nem takarja el a Holdat. A hajnali órákban többfelé fagyhat, átlagosan 0 és 2 fok közötti értékeket mérhetünk.

Kedden számottevő csapadék nem várható, de hajnalban, reggel néhol szitálás, ónos szitálás előfordulhat a ködösebb tájakon. A keleti-délkeleti szelet főként Szabadkán, Kúlán, Újvidéken és a fővárosban kísérhetik élénk lökések. Jellemzően 7 és 9 fok között alakulnak a nappali csúcsok.

Szerdán lecsendesedik a szél, néhol akár 10 fokot is mutathat a hőmérő higanyszála a kora délutáni órákban. Csütörtökön elszórtan számítani lehet csapadékra, a hajnali órákban 1 fokig süllyed a hőmérséklet, nappal viszont egészen 10 fokig kúszik a hőmérő higanyszála. Pénteken és szombaton is hasonló időre kell számítani, hajnalban többfelé fagyhat, kora délután pedig 8 fok körül alakulhat a legmagasabb hőmérséklet.

Változékony időjárás jellemzi majd a környező országok tájait kedden. A leghidegebb Szarajevóban lesz, ahol mindössze 3 fokot mutat majd a hőmérő. Többfelé megélénkül a szél, Szófiában, Zágrábban és Kolozsváron 4 fok lesz. Podgoricán és Belgrádban jobbára napos lesz az idő, 9 fok körüli maximumokkal.

időjárás

Kapcsolódó tartalmak

Most

18:01, Frissítve: 18:19

Davis Kupa: A franciák legyőzték a magyarokat

Marozsán Fábián 6:3, 6:3-ra kikapott Ugo Humbert-től a Tatabányán rendezett Magyarország-Franciaország tenisz Davis Kupa-selejtező utolsó mérkőzésén, így az ellenfél jutott 3-2-es összesítéssel tovább a döntő csoportkörébe.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.