Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Időjárás – 2022.11.29.

2022.11.29
18:00
Forrás
Pannon RTV
Ismét borongós napok elé nézünk, a hét végére helyenként csapadék is előfordulhat.

A hajnali órákban köd és fagy is előfordulhat. A hőmérséklet 2 és 5 fok között alakul.

Az előttünk álló éjszakán megnövekszik felettünk az ég, eső azonban nem valószínű. A leghűvösebb órákban Vajdaság északi területein átlagosan 3 fokot mérhetünk, délebbre haladva viszont 1-2 fokkal enyhébb lehet a hajnal.

Szerda reggelre már kevesebb helyen képződhet pára és köd. Néhol kis időre kisüthet a nap is, azonban többnyire borult lesz a ég. Többnyire 8 fokot mérhetünk a délutáni órákban, Nagykikindán és Újvidéken pedig 9 fok lesz délután.

A hét második felében is marad a borongós időjárás térségünkben, Pénteken és szombaton a hőmérséklet 2 és 5 fok között alakul. A hétvégére némileg felmelegszik a délutáni hőmérséklet, 7 és 8 fok körüli csúcsokat mérhetünk. Vasárnap helyenként csapadék is előfordulhat.

Változékony időjárás jellemzi majd a környező országok tájait szerdán. Bukarest, Zágráb és Szófia környékén megnövekszik a felhőzet, a hőmérséklet sem haladja meg az 5 fokot. A legmagasabb hőmérsékletet Podgoricán mérhetjük, itt akár 10 fokra is felkúszhat a hőmérő higanyszála szerda délután.


 

időjárás

Kapcsolódó tartalmak

Most

18:01, Frissítve: 18:19

Davis Kupa: A franciák legyőzték a magyarokat

Marozsán Fábián 6:3, 6:3-ra kikapott Ugo Humbert-től a Tatabányán rendezett Magyarország-Franciaország tenisz Davis Kupa-selejtező utolsó mérkőzésén, így az ellenfél jutott 3-2-es összesítéssel tovább a döntő csoportkörébe.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.