Ugrás a tartalomra

Időjárás – 2022.11.29.

2022.11.29
18:00
2024.02.05
12:41
Forrás
Pannon RTV
Ismét borongós napok elé nézünk, a hét végére helyenként csapadék is előfordulhat.

A hajnali órákban köd és fagy is előfordulhat. A hőmérséklet 2 és 5 fok között alakul.

Az előttünk álló éjszakán megnövekszik felettünk az ég, eső azonban nem valószínű. A leghűvösebb órákban Vajdaság északi területein átlagosan 3 fokot mérhetünk, délebbre haladva viszont 1-2 fokkal enyhébb lehet a hajnal.

Szerda reggelre már kevesebb helyen képződhet pára és köd. Néhol kis időre kisüthet a nap is, azonban többnyire borult lesz a ég. Többnyire 8 fokot mérhetünk a délutáni órákban, Nagykikindán és Újvidéken pedig 9 fok lesz délután.

A hét második felében is marad a borongós időjárás térségünkben, Pénteken és szombaton a hőmérséklet 2 és 5 fok között alakul. A hétvégére némileg felmelegszik a délutáni hőmérséklet, 7 és 8 fok körüli csúcsokat mérhetünk. Vasárnap helyenként csapadék is előfordulhat.

Változékony időjárás jellemzi majd a környező országok tájait szerdán. Bukarest, Zágráb és Szófia környékén megnövekszik a felhőzet, a hőmérséklet sem haladja meg az 5 fokot. A legmagasabb hőmérsékletet Podgoricán mérhetjük, itt akár 10 fokra is felkúszhat a hőmérő higanyszála szerda délután.


 

időjárás

Kapcsolódó tartalmak

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.
17:13, Frissítve: 18:46

„Európa reménye, a túlélés reménye Közép-Európa”

A CPAC Hungary második napján több hazai, külhoni és külföldi konzervatív politikus mellett beszédet mondott Gulyás Gergely magyar Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szijjártó Péter, Magyarország külgazdasági- és külügyminisztere is.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.