Ugrás a tartalomra

Időjárás – 2022.11.30.

2022.11.30
17:46
2022.11.30
17:58
Forrás
Pannon RTV
A következő napokban is borús, felhős időjárásra kell számítani, elszórtan eső, zápor is kialakulhat. Helyenként megélénkülhet az északi, északkeleti szél. Átlagosan 5 és 8 fok között alakulnak a nappali értékek.

Éjszaka elszórtan képződhet talajmenti fagy, ugyanakkor főként 2 és 5 fok között alakulnak a minimumok. Szeles idő várható, a felhőzet is megnövekszik a hajnali órákban.

Csütörtökön az északkeleti szél a keleti és déli országrészben helyenként élénk lehet. Hajnalban pára, köd képződhet, ami megnehezítheti a reggeli közlekedést. A legalacsonyabb nappali hőmérséklet 5 fok körül alakul, amely Belgrádban és Topolyán lesz mérhető. Jellemzően 7-8 fok között alakulnak a nappali értékek, felhős-napos időszakok váltják egymást.

Pénteken túlnyomóan felhős, borongós idő várható. Időnként napos időszakok elszórtan előfordulhatnak. A hegyvidéki tájakon havas eső, kisebb havazás is lehet. Gyenge lesz az északkeleti szél, 2-5 fok valószínű. A hétvégére némileg felmelegszik a délutáni hőmérséklet, 7 fok körüli csúcsokat mérhetünk, csapadékra elszórtan számíthatunk, éjszakai fagy nem valószínű. A jövő hét elején valamivel melegebb lesz, 9 fokos nappali csúcsértékeket mérhetünk.

A térség időjárása igen változatosan alakul holnap. Az Adria térségében 5-7 fok között alakulnak a nappali csúcsok, változékony, felhős-napos időszakok váltják egymást, elszórtan zápor is kialakulhat. A legmelegebb Podgoricán lesz, ahol 12 fokot mutat majd a hőmérő.

időjárás

Kapcsolódó tartalmak

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.