Ugrás a tartalomra

Időjárás – 2022.12.05.

2022.12.05
18:09
2024.02.05
12:41
Forrás
Pannon RTV
Az elkövetkező napokban borongós, csapadékos időjárásra van kilátás Vajdaságban.

A nap csak helyenként süthet ki kisebb időre. A reggeli órákban többfelé képződhet pára, köd.

Az előttünk álló éjszakán többnyire tiszta lesz felettünk az ég, a hajnali órákra azonban helyenként csapadék is előfordulhat. A leghűvösebb a fővárosban lesz, ott 3 fokot mérhetünk a leghűvösebb órákban, észak felé haladva azonban 1-2 fokkal enyhébb lesz.

Holnap a reggeli órákban többfelé eshet az eső, a délutáni órákra azonban többfelé felszakadozhat a felhőzet, Zentán, Óbecsén, Újvidéken és Nagybecskereken rövid időre a nap is kisüthet. A legmagasabb hőmérséklet Vajdaság-szerte 8 és 9 fok között alakul.

Az előttünk álló napokban is marad a csapadékos, borongós időjárás térségünkben. Szerdán és csütörtökön a reggeli órákban sokfelé képződhet pára, köd. A délutáni maximumok 7 fok körül alakulnak. A hét végére többfelé megélénkül a szél, viszont enyhébb időre van kilátás, 13 és 15 fok körüli csúcshőmérséklettel.

Változékony időjárás várható a környező országokban kedden. Magyarország, Románia és Montenegró több területén esőre van kilátás, míg Bulgáriában, Szlovéniában és Horvátországban hosszabb időre a nap is kisüthet. A délutáni csúcshőmérséklet 5 és 10 fok között alakul a régióban.


 

 

 

időjárás

Kapcsolódó tartalmak

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.