Ugrás a tartalomra

Időjárás – 2022.12.28.

2022.12.28
18:00
2024.02.05
12:41
Forrás
Pannon RTV
Kellemes, szép időt jósolnak a meteorológusok az év utolsó napjaira. Csak fátyolfelhők szűrhetik a napsütést.

Szombaton és vasárnap Vajdaság déli területein lehet ködös a hajnal, napközben viszont 10 fok feletti értékeket mérhetünk. Csapadékra nincs kilátás.

Éjszaka sem lesz nagy lehűlés, a hőmérséklet nem csökken 0 fok alá, 2 és 3 fok között ingadozik. Tiszta lesz felettünk az ég, esni nem fog.

Holnap napközben kellemes 10 és a feletti értékeket mérhetünk Vajdaság területén, Nagykikinda kivételével. Ott ugyanis a maximumok 9 fok körül alakulnak. Változóan felhős-napos idő várható, a legtöbbet délen és nyugaton süthet a nap. A felhők pedig többnyire északon és keleten árnyékolják a napot. Csapadék nem valószínű.

Ami a négynapos előrejelzést illeti pozitív információkkal szolgálhatunk. Kitart a szép idő az év utolsó napjaira is. Nem kell tartanunk attól sem, hogy esni fog. Pénteken főként az északi, keleti és nyugati területeken lesz több felhő az égen, a középső és déli tájakon verőfényes napsütés lesz a jellemző. A legalacsonyabb hőmérséklet 2 fok körül alakul, amit Belgrádban mérhetnek, de egyre északabbra haladva melegszik az idő. Szabadkán akár 7 fokot is mutathat a hőmérő délelőtt. Ami a maximumokat illeti 12-13 fok körül alakulnak. A napok előrehaladtával egyre melegebb lesz, szombaton 14, vasárnap 15, hétfőn pedig 16 fok várható délután.

időjárás

Kapcsolódó tartalmak

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.