Ugrás a tartalomra

Időjárás – 2022.12.31.

2022.12.31
14:45
2022.12.31
15:09
Forrás
Pannon RTV
Az átlagoshoz képest sokkal melegebb időre számíthatunk a 2023-as év első napján. Többnyire napos lesz felettünk az ég. A legmagasabb nappali hőmérséklet helyenként akár a 20 fokot is megközelítheti. Számottevő csapadékra a hét közepéig nincs kilátás

Aki a szabadban tervezte tölteni a szilveszter éjszakát annak jó hír, hogy az este folyamán is csak 5 fokig hűl le a levegő. Némi felhősödés néhol előfordulhat, de esőre nem kell számítani.

Vasárnap délelőtt Szerbia déli részein köd képződhet. Az ország más részein azonban, így Vajdaságban is a napos és a felhős időszakok váltják majd egymást. Gyenge déli szél fúj majd a legtöbb helyen. A reggeli hőmérséklet -1 és 9, míg a nappali maximumok 10 és 18 fok között alakulnak.

Dél-Szerbiában még a jövő hét elején is megmarad a köd. Vajdaság területén azonban sem ködre, sem jelentősebb lehűlésre nincs kilátás a hét közepéig. Szabadkán és környékén hétfőn és kedden is 10-15 fok körül lesz a nappali csúcshőmérséklet. Szerdától azonban a leghidegebb órákban már csak 2 fokot mérhetünk.

A régió más országaiban is felmelegedés tapasztalható. Budapesten ugyan esővel köszönt be az új év, a hőmérséklet még így is 6-8 fok között lesz. Bukarestben, Zágrábban és Ljubljanában is 10 fok körül lesznek a maximumok, sok napsütéssel.

 

időjárás

Kapcsolódó tartalmak

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.