Ugrás a tartalomra

Időjárás – 2023.01.02.

2023.01.02
18:00
2024.02.05
12:41
Forrás
Pannon RTV
Továbbra is marad az enyhe időjárás, 10 és 15 fok közötti délutáni átlaghőmérséklettel.

A hét második felében elszórtan előfordulhatnak záporok, túlnyomórészt azonban a napsütésé lesz a főszerep térségünkben.

Továbbra sem kell nagy fagyokra számítani, ugyanis a hajnali órákban Vajdaság-szerte 5 és 7 fok közötti értékekre van kilátás. Az előrejelzések szerint eső nem lesz, a reggelre azonban elszórtan képződhet pára, köd.

Kedden többnyire felhős-napos időjárásra számíthatunk, 10 fokos átlaghőmérséklettel. Néhol megélénkülhet az északnyugati szél, csapadékra nincs kilátás. Zenta és Nagykikinda környékén köd nehezítheti meg a látási viszonyokat.

Ami a hosszabb távú előrejelzést illeti, a hét közepén, szerdán és csütörtökön egy hidegfront hatására megnövekedhet felettünk a felhőzet, helyenként záporok alakulhatnak ki., valamint a szél is megélénkülhet. Szerda délután 10, csütörtökön pedig 13 fokot mérhetünk. A hét végére ismét a napsütéses, tavaszias időjárás vár ránk, 13 és 15 fok közötti maximumokkal.

A régió országaiban is marad a tavaszias időjárás az újév harmadik napján. Jellemzően 8 és 13 fok közötti délutánokra van kilátás. Temesváron ködös, Kolozsváron pedig csapadékos időjárásra van kilátás az előrejelzések szerint, 6 fokos délutáni maximum hőmérséklettel. A régió más nagyvárosaiba azonban száraz, napsütésben gazdag idő várható.

időjárás

Kapcsolódó tartalmak

Most

12:39, Frissítve: 12:49

Tavaszi nagytakarítás Tornyoson

A falu apraja-nagyja seprűt, lapátot és szemeteszsákot ragadott Tornyoson, hogy részt vegyen a hagyományos Föld napi munkaakción. Együtt igyekeztek széppé tenni a falut.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.