Ugrás a tartalomra

Időjárás – 2023.02.02.

2023.02.02
18:34
2023.02.02
19:42
Forrás
Pannon RTV
Folytatódik a változékony, helyenként csapadékos idő a hét hátralévő részében is. A nyugati-északnyugati szél sokfelé élénk, erős lesz.

Az éjszakai órákban -2 , -4 fok körül alakulnak a minimum értékek, napközben a legmelegebb órákban 6 fokig is felkúszhat a hőmérő higanyszála.

Az előttünk álló éjszakán sok helyen tiszta lesz felettünk az ég, azonban élénk, helyenként viharos erejű széllökésekre kell számítani. A hajnali órákban 0 és 3 fok közötti értékeket mérhetünk.

Pénteken beborul az ég, és nyugat felől egyre több helyen várható csapadék a kora délutáni órákban. A nappali hőmérsékleti értékek 5-6 fok körül alakulnak. Országszerte viharos szélre készülhetünk, ami estére veszít erejéből.

A hét vége felé is gyakran lesz szeles az idő, valamint csapadékra is számíthatunk, a délutáni hőmérséklet 7 fok körül alakul majd. Vasárnap és hétfő hajnalban komolyabb fagyokra van kilátás, a leghidegebb órákban akár -5 fokot is mérhetünk. Kedden +3 és -3 fok között alakulnak a nappali és éjszakai értékek.

Változékony időjárás lesz jellemző holnap a régió országaiban. 2 fok és változékony, felhős-napos idő lesz Szófiában, Szarajevóban és Kolozsváron. Átlagosan viszont 4 és 8 fok között alakulnak a nappali maximumok. Számottevő csapadékra Magyarországon, és Románia egyes részein van kilátás.

időjárás

Kapcsolódó tartalmak

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.