Ugrás a tartalomra

Időjárás – 2024.03.18.

2024.03.18
18:00
Forrás
Pannon RTV
A hét közepén fagypont körüli értékeket mérhetünk éjszaka, hétvégére viszont fokozatos felmelegedés veszi kezdetét a térségben. Sokfelé feltámad a szél napközben, csapadék elszórtan bárhol kialakulhat a hét második felében.

Ma éjszaka pár fokkal lecsökken a hőmérséklet, helyenként gyenge fagy előfordulhat. A minimum értékek 2 és 7 fok között alakulnak, csapadék nem valószínű.

Kedden kezdetben többfelé kisüt a nap, majd napközben erősen megnövekszik a felhőzet, viszont említésre méltó csapadék nem várható. Hajnalban többfelé fagyhat, délután pedig 11 fokot mutathatnak a hőmérők a legmelegebb órákban.

Szerdán sok napsütésre van kilátás, néhol élénk lesz az északi-északnyugati szél. Hajnalban sokfelé fagyni fog, délután pedig 10-15 fokot mutathatnak a hőmérők. Csütörtökön több felhő lesz az égen, eső, zápor csak késő délután, este alakulhat ki. Pénteken és szombaton feloszlanak az esőfelhők és visszatér a napsütés. A nappali csúcsértékek 17-19 fok körül alakulnak.

Többfelé lehet csapadékra számítani a szomszédos országokban holnap. Podgorica, Szófia és Bukarest környékén eső, zápor alakulhat ki, máshol változékony, felhős-napos időre van kilátás. A nappali csúcsértékek 9-15 fok körül alakulnak.

időjárás

Kapcsolódó tartalmak

Most

12:39, Frissítve: 12:49

Tavaszi nagytakarítás Tornyoson

A falu apraja-nagyja seprűt, lapátot és szemeteszsákot ragadott Tornyoson, hogy részt vegyen a hagyományos Föld napi munkaakción. Együtt igyekeztek széppé tenni a falut.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.