Ugrás a tartalomra
Szerbiai RTV

Hamarosan a képviselőház elé kerülhet a párbeszédről szóló jelentés

2021.06.05
21:21
2021.06.05
21:33
Forrás
Szerbiai RTV, Tanjug
Június 22-én vagy 23-án mutathatja be a Belgrád-Pristina párbeszédről szóló jelentést Aleksandar Vučić szerb elnök a köztársasági parlamentben, a brüsszeli találkozó után - jelentette ki Ivica Dačić.
TANJUG / RADE PRELIC / nr

A szerbiai képviselőház elnöke szerint a kérdés most különösen időszerű, mivel az országra olyan nyomás nehezedik, hogy tegyen meg bizonyos lépéseket, amelyek elfogadhatatlanok, mint Koszovó függetlenségének elismerése.

Tanjug/Köztársasági Parlament

Ivica Dačić ma Belgrádban tárgyalt Matthew Palmer amerikai különmegbízottal. Az elmúlt időszakban jelentősen előrelépett a kapcsolat a két fél között, és továbbra is az együttműködés fejlesztésén dolgozik majd - emelte ki a szerb házelnök. Az amerikai diplomata elmondta, érdekük, hogy kompromisszumos megoldás szülessen a koszovói kérdésben, nem kívánnak nyomást gyakorolni a felekre a párbeszédben.

Matthew Palmer egyébként többnapos szerbiai látogatását kitűnőnek és produktívnak minősítette, támogatásáról biztosította Szerbiát.

Ivica Dačić
Belgrád-Pristina
párbeszéd
jelentés

Most

14:39, Frissítve: 15:07

Jegricska napjai

A Jegricska napjai elnevezésű rendezvényt a Vajdaság Vizei Közvállalat szervezésében tartották meg. Több foglalkozást is szerveztek temerini és szőregi általános iskolák diákoknak.

Népszerű

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.