Ugrás a tartalomra

75-ről 80-ra emelhetik a személyi hitelek felső korhatárát Szerbiában

2017.03.20
21:17
A szerbiai bankok a közeljövőben 75-ről 80 évre emelhetik a személyi hitelek felső korhatárát
A szerbiai bankok a közeljövőben 75-ről 80 évre emelhetik a személyi hitelek felső korhatárát. Az országban ez a szabályzás pénzintézetenként eltérő. Általában 70 és 75 év az a maximális életkorhatár, melyet meghatároznak a bankok a személyi hitel felvétele során. Ez azt jelenti, hogy a kölcsön adósa nem lehet 70 vagy 75 évnél idősebb a hitel lejáratakor. A szerbiai bankárok azt állítják, hogy náluk sok esetben nincs is felső korhatár, hanem azt a biztosító társaságok határozzák meg, amelyeknek erre szigorú szabályaik vannak. A Blic értesülései szerint a legnagyobb szerbiai pénzintézetek tárgyalásokat folytatnak a biztosító társaságokkal, hogy a személyi hitelek esetében a maximális korhatárt tolják ki 80 évre. (Blic)
Szerbia
hitel
korhatár

Kapcsolódó tartalmak

Most

15:24, Frissítve: 17:02

Emelkedtek a koronavírus-számok

Növekszik a koronavírus miatt kórházban kezeltek száma Szerbiában, ahogyan a napi esetszám is egyre több - derül ki a friss adatokból. Antalfalván egyelőre kielégítő a járványügyi helyzet, de az oltakozási kedv alacsony.

Népszerű

Gyengülnek a Föld „életjelei”

A Föld „életjeleinek” gyengülésére figyelmeztetett a BioScience című szaklapban megjelent cikkben a világ több mint tízezer vezető kutatója.