Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Fitt Zóna – 2020.11.01.

2020.11.01
18:35
Forrás
Pannon RTV
A Pannon TV egészségőrző műsora

A hátfájás már népbetegség, de egy kis odafigyeléssel és néhány tornagyakorlattal enyhíthető a probléma. Csajkás Kovács Szuzanna okleveles mozgásterapeuta ad néhány hasznos tanácsot. Rogić Marijan meditációs gyakorlatvezető bemutatja a vitali-chi-t. Végül pedig Dujmovics Mária jógaoktatóval jógázhatunk.

Fitt Zóna
egészség
mozgás
Jóga
torna
Dujmovics Mária
Csajkás Kovács Szuzanna
Rogić Marijana

Kapcsolódó tartalmak

Most

07:52, Frissítve: 09:39

Ismét fellángolhat a gázai-izraeli harc

zrael a Gázai övezetből útnak indított gyújtóléggömbökre válaszul ismét légitámadásokat hajtott végre a Hamász létesítményei ellen – tudatta csütörtök éjjel az izraeli hadsereg.
23:10, Frissítve: 08:23

Díjazták a vajdasági tehetségeket

Kiváló vajdasági magyar diákokat, felsőoktatási hallgatókat díjaztak, és tehetség nagyköveteket kiáltottak ki Szabadkán. A díjazottak emlékplakettet, alkalmi ajándékot és az MNT által biztosított támogatást vehették át.
22:55, Frissítve: 08:23

11 millió eurót kap Szerbia migrációs ügyekre

Szerbia aláírta az Európai Unióval azt a migráció rendezésére irányuló támogatási szerződést, amelynek második fázisában fejlesztik a befogadóközpontokat, a védelmi szolgáltatásokat és az oktatás elérhetőségét.

Népszerű

Mától érvényesek az enyhítések Szerbiában

A járványhelyzet javulásával a köztársasági válságstáb hétfőn döntött a járványügyi intézkedések enyhítéséről, azonban ezt a kormánynak is el kellett fogadnia. Az új szabályok mától léptek hatályba.

Két bácsfeketehegyi kamasz fulladt vízbe

Két bácsfeketehegyi fiú belefulladt a Kúla-Kishegyes-csatornába. A 14 és 16 éves fiúk a Szikics és Kishegyes közötti szakaszon fürödtek, ott történt a tragédia - erősítették meg a szerb közmédiának a Szabadkai Rendőrkapitányságon.