Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Fitt Zóna – 2021.04.18.

2021.04.18
18:33
Forrás
Pannon RTV
A Pannon TV egészségőrző műsora

Életmódváltó programunk résztvevői már egy hónapja sportolnak szorgalmasan. Ellátogattunk hozzájuk, hogy megnézzük mennyire keményen edzenek. A tavaszi fáradság sokak életét megkeseríti. Annak jártunk utána, hogy miként tudunk küzdeni ellene. Jártunk egy Kangoo Jumps edzésen is Szabadkán, ahol egy speciális cipőben felszabadultan ugráltak a jelenlévők, és közben az edző állítása szerint akár 1000 kalóriát is elégettek.

Fitt Zóna
egészség
egészséges életmód
testmozgás
edzés
Kangoo edzés
Fabó Ildikó
Varga Evelin
Dupák Evelin
Vígi Sára
Pálfi Krisztián
Pálfi Ákos
Berta Berényi Tímea
Jasmina Dulić

Kapcsolódó tartalmak

Most

20:44, Frissítve: 21:23

Újra a Zvezda a bajnok

Ismét a Crvena zvezda nyerte a szerb labdarúgó Szuperligát. A piros-fehér belgrádi együttes meggyőző 3:1-es győzelmet aratott a Voždovac ellen az utolsó fordulóban.
19:05, Frissítve: 20:19

Tavaszi hangulatban

Tavaszi hangulat volt ma a szabadkai Lányi Ernő Iparos Művelődési Egyesületben, hiszen ezzel a címmel szerveztek népzenei műsort. Versmondók, citerazenekarok és kórusok mutatkoztak be.
18:20, Frissítve: 20:56

A fantasztikus Fantast

Hétfőn kezdődött és ma ért véget Óbecsén a Fantast nemzetközi zenei vetélkedő. A 9. alkalommal megszervezett eseményen az idén több mint 300 fellépő vett részt, hét ország 49 városából.

Népszerű

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.