Ugrás a tartalomra

Időjárás – 2023.03.28.

2023.03.28
18:00
2024.02.05
12:42
Forrás
Pannon RTV
Változékony, többnyire csapadékos időjárásra és viharos lökésekkel kísért szélre figyelmeztetnek a meteorológusok.

Az elkövetkező napokban 0 és -3 fokos minimumokra ébredhetünk.

Erős, időnként viharos lesz az északnyugati szél. Hajnalban Vajdaságban átlagosan fagypont közeli hőmérsékleti értékeket mérhetünk.

A hideg, fagyos reggelt követően a napsütést egyre több fátyolfelhő szűri, de ebből csapadék estig nem fordul elő. A nyugatias szél élénk lesz. Vajdaságban reggel -1 és 0, délután 7 és 9 fok közötti értékeket mérhetünk.

Csütörtökön napos és többnyire felhős lesz az ég. Erős délnyugati szél mellett 17-19 fokig melegszik a levegő. Pénteken változóan felhős idő várható, délutántól egyre többfelé előfordulhat eső, zápor. Élénk délnyugati szélben 18 fokig emelkedik a hőmérséklet. Szombaton közepesen vagy erősen felhős időre készülhetünk, többfelé várható eső, zápor, néhol zivatar is. Élénk, erős északnyugati szél mellett 16 fokos maximum hőmérsékletekre számíthatunk.

Vidékünkéhez hasonlóan alakul az időjárás a régió többi országában is. Hideg, szinte télies, csapadékos időjárásra lehet majd számítani. Legalacsonyabb nappali értékeket a Szarajevó, Kolozsvár, Nis és Szófia közelében élők mérhetnek, míg legmagasabb értéket Bukarest, Ljubljana és Podgorica környékén mutat majd a hőmérő, ezeken a helyeken ugyanis akár 10 fokos maximumokra lehet majd számítani.

időjárás

Kapcsolódó tartalmak

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.
17:13, Frissítve: 18:46

„Európa reménye, a túlélés reménye Közép-Európa”

A CPAC Hungary második napján több hazai, külhoni és külföldi konzervatív politikus mellett beszédet mondott Gulyás Gergely magyar Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szijjártó Péter, Magyarország külgazdasági- és külügyminisztere is.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.