Ugrás a tartalomra

Újra meghallgatják Đokovićot az ausztrál bíróságon

2022.01.14
14:49
2022.01.15
07:32
Forrás
Szerbiai RTV
Az ausztrál Szövetségi Bíróság hatáskörébe utalták Novak Đoković ügyét. A sportoló vízumát ma visszavonta a bevándorlásügyi miniszter, ezt követően a sportoló ügyvédjei fellebbeztek, és újabb tárgyalás kezdődött.

Đoković kitoloncolását átmenetileg felfüggesztették, őt pedig ma este fogják újra meghallgatni a bíróságon. A szövetségi bíróság az ügy tárgyalására David John O'Callaghan bírót jelölte ki. Đoković meghallgatása közép-európai idő szerint éjfél körül várható.

Az ügyet legkésőbb vasárnapig le kellene zárni, ugyanis hétfőn kezdődik az Ausztrál Nyílt Teniszbajnokság. Amennyiben a bíróság ismét elutasítja a panasztételt, a szerb világelsőnek el kell hagynia Ausztráliát, és három évre ki is tiltják onnan.

Novak Đoković
Ausztrália
tenisz
vízum

Most

11:40, Frissítve: 11:54

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.