Skip to main content
Video

Csodasarkot adtak át Kishegyesen
2019-11-26; 17:47

Csodasarkot adtak ma át Kishegyesen a magyar Nemzetpolitikai Államtitkárság által meghirdetett Miénk a város! vetélkedő helyi győztes diákjainak.
Foto Video

Hagyományos disznótor Kishegyesen
2019-11-23; 16:18

Toros reggelivel, sült vérrel, lángossal és forró teával vendégelték meg a résztvevőket a Kishegyesi Nagycsaládosok Egyesülete által szervezett disznótoron, ahol több népszokást is felelevenítettek.
Foto Video

Márton-napi felvonulást tartottak Kishegyesen
2019-11-15; 20:00

A helyi Pán Péter Iskoláskor Előtti Intézmény óvodásai egy műhelymunka keretén belül lámpásokat készítettek, majd az óvodában tanultak alapján műsorral kedveskedtek a jelenlevőknek.

Most

08:30

Fucsovics a legjobb 32-ben

Fucsovics Márton a 32 közé jutott a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokságon, miután szerdán a második fordulóban jobbnak bizonyult az olasz Jannik Sinnernél.
08:14

Ma van a magyar kultúra napja

Színházi előadásokkal, díjátadókkal, koncertekkel, kiállításokkal, könyvbemutatókkal, irodalmi és zenei estekkel is ünneplik ma országszerte és a határokon túl is a magyar kultúra napját.

Népszerű

Leégett egy szabadkai autószerelő műhely

Tűz ütött ki ma délelőtt egy autószerelő műhelyben Szabadkán. A Koszovó utcában lévő autószervizben jelentős anyagi kár keletkezett, sérültről azonban nem szólnak a hírek.

Fájjon-e a feje annak, akinek régi autója van?

A légszennyezés a mindennapok legégetőbb problémája lett. A címlapok, az újságok vezető cikkei mind erről szólnak a szerb sajtóban is. Nap mint nap újabbnál újabb intézkedéseket fogalmaznak meg.